VVSK

Veresegyházi Vívás

Felnőtt kezdő vívó tanfolyam indul 2022 szeptemberben!

2 percnyi olvasnivaló

Vívás

(Veresi Krónika, 2019. szeptember, 25. oldal)

OB újonc fiú csapat: Szabó Vilmos, Nagy Nándor, Szakmáry Sándor,<br>
          Beszédes Zoltán, Varga Labóczki Vazul és Szabó Vilmos
OB újonc fiú csapat: Szabó Vilmos, Nagy Nándor, Szakmáry Sándor,
Beszédes Zoltán, Varga Labóczki Vazul és Szabó Vilmos


A több mint 30 gyermek, nagy örömmel vette birtokba az új sportlétesítményt, ahol az iskolát megelőző héten úszással, alapozással és természetesen vívással kezdtük meg a felkészülést. Augusztus 31-én Szakmáry Sándor veterán versenyzőnk, Balatonbogláron a II. Balaton Kupán vett részt és kissé még szezon eleji formában a 2. helyezést érte el. A 2019/2020-as tanévben is nagy szeretettel várjuk a vívás iránt ér deklődők jelentkezését.

Információ: Szakmáry Sándor 20 267 2627, 20 665 3374

Nyár végén az országos bajnoksággal végződött a 2018-2019-es vívószezon. Keszthelyen a júniusi kánikulában komoly megpróbáltatást jelentett a legjobb formát kihozni és eredményesen zárni az évadot. A veresi vívó gyermekek nagy létszámmal és lelkesedéssel vettek részt az egyéni és csapatversenyeken. Évközben több vívónk is (Nagy Nándor, Balázs Bence, Nagy Darinka és Szakmáry Janka) szerzett érmeket a kiemelt nemzetközi versenyeken, így bizakodással vágtunk neki az egyhetes versenysorozatnak.

Eredményeink: Az első nap Szabó Vilmos a 100 fő feletti mezőnyben az értékes 3. helyet szerezte meg, míg Balázs Bence a 12. helyen végzett. Második nap a gyermek korosztály csapatversenyeivel folytatódott a küzdelem, ahol a Balázs Bence, Fehér Zsombor, Neuspiller Dávid, Szabó Vilmos összeállítású csapat a 4. helyezést szerezte meg. A harmadik napon az újonc korosztályok versenyeivel folytatódott a verseny, ahol egyéniben Balázs Bence a 10. Nagy Nándor pedig a 11. helyen zárta a versenyt. Csapatban azonban nagyot küzdve a fantasztikus 3. helyezést érték el Varga Labóczki Vazullal és Szabó Vilmossal kiegészülve. Lányaink közül a törpici korosztályban versenyző Nagy Darinka 6. helyezést érte el.

Összességében egyéni versenyzőink és csapataink a középmezőny elején végeztek, sok esetben megelőzve nagyobb, fővárosi egyesületeket is. Augusztus közepétől a szokásos horvátországi edzőtáborozással megkezdődött a felkészülés az új szezonra, mely itthon, az újonnan átadott kosárlabda csarnokban folytatódott, az öttusázókkal együtt.

Vívás

Friss hírek

Kategóriák

Rólunk

Veresi vívás