VVSK

Veresegyházi Vívás

Felnőtt kezdő vívó tanfolyam indul 2022 szeptemberben!

1 percnyi olvasnivaló

2 percnyi olvasnivaló

A Magyar Vívó Szövetség oldalán elérhető az idén 14. alkalommal megrendezésre kerülő Veresegyház kupa hivatalos versenykiírása. Az utánpótlás verseny kiírása pedig ide kattintva elérhető.

  • Rendező: Veresegyház Városi Sportkör Vívószakosztálya
  • Verseny helye: Kucsa Tamás Sportcsarnok, 2112 Veresegyház, Újiskola u. 7-11.
  • Utánpótlás versenyek időpontjai

      1. október 29. szombat 9:30 óra: gyermek fiú egyéni és utána csapat
      1. október 29. szombat 11:30 óra: gyermek leány egyéni és utána csapat…

1 percnyi olvasnivaló

Kezdő felnőtt vívó (párbajtőr) tanfolyam indul legalább 5 jelentkező esetén. A tanfolyam 2x10 alkalmas, 10 alkalom ára 20 000ft. Felszerelés nem szükséges, a tanfolyam idejére az egyesület biztosítja. A tanfolyam elvégzése után már havi tagdíj lesz.

Edzések: heti két alkalommal az egyik pénteken 18:00 -tól, a másik a csoport által megszavazott időpontban lesz.

A helyek száma korlátozott, maximális száma 10 fő.

Jelentkezni Beszédes Zoltánnál lehet.

Várunk szeretettel minden érdeklődőt! 🙂

3 percnyi olvasnivaló

(Veresi Krónika, 2021. november, 29. oldal)

Vívás

Jól kezdték a veresi vívók a 2021/2022-es szezont. Az első szeptemberi kadét válogató Magyar Kupa versenyen Nagy Nándor, a 100 fő feletti mezőnyben az előkelő 5. helyezést érte el. Nándor az erős, néhány külföldi versenyző részvételével nemzetközinek mondható mezőnyben végig magabiztosan, veretlenül jutott el a 4 közé jutást eldöntő asszóig. Ebben a negyeddöntőben változatosan alakult az eredmény a mérkőzés során,de közvetlenül a vége előtt…

5 percnyi olvasnivaló

(Veresi Krónika, 2021. július, 28. oldal)

Vívás

2021-ben visszaállt a megszokott rend, miszerint a szezon utolsó és egyben legfontosabb megmérettetése az iskola befejezése után a Balaton mellett – az idén Keszthelyen – és rekkenő hőségben került megrendezésre. A keszthelyi csarnokban, nyári öltözetben, strandpapucsban és maszkban is nehéz volt 6 napot eltölteni, vívó felszerelésben pedig embert próbáló.

Ennek ellenére a veresi vívó szakosztály versenyzői szép…

4 percnyi olvasnivaló

(Veresi Krónika, 2021. május, 23. oldal)

Vívás

Az elmúlt időszak a vívók életében igen hektikusan alakult, hiszen a vírushelyzet befolyásolta az edzések és versenyek rendjét. Március elejéig a korábban megszokott ritmusban, szinte minden hétvégén rendeztek versenyt a különböző korosztályok számára és az edzések is zökkenőmentesen folytak. A harmadik hullám erősödése miatt egyidőben álltak le az edzések és a versenyek. Az iskolai tornaterem használatának teljes korlátozása miatt…

Friss hírek

Kategóriák

Rólunk

Veresi vívás